Kolbász, hurka vagy virsli? Melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
szept. 24. 07:06
11/26 anonim válasza:
Jó minőségű kolbász, és olyan adalékmentes virsli, amelynek a hústartalma legalább 75%, de inkább 90-től (van ilyen is, csak nem a legolcsóbb). Hurkát bő ötvené éve nem ettem, és a következő fél évszázadra sem tervezem.
12/26 Awatpr0 válasza:
Én a virslit nem szeretem már. A hurka meg a kolbász közül ha kéne valasztanom, a véreshurkát választanám. Mindig is az volt a kedvencem. Bár mivel diétázom egy ideje nagyon ritkán eszek hurkát/kolbászt.
14/26 anonim válasza:
(Házi) kolbász, virsli (de csak ha jó minőségű, és kizárólag sertés), a hurkát pedig nem szeretem
15/26 anonim válasza:
A kolbász a legjobb, aztán egy jó kis sülthurka, a virsli nem a kedvencem de megeszem.
16/26 anonim válasza:
Szafaládét. De jó kemény legyen, mint a fagyott kutyaláb.
17/26 anonim válasza:
Csak a koktél virsli és a Gyulai kolbász érdekel. Esetleg a jófajta házi kolbász is, de azt ritkán találok. 10/9 szar
19/26 anonim válasza:
Kolbász, mert attól fingok a legnagyobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!