Virsli vagy hurka? Melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
jún. 26. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Virsli
Hurka
46 szavazat
2/10 anonim válasza:
Attól függ. Nem nagyon bírom a hurkát, de az olcsó baromfi virslinél szívesebben eszem meg. Viszont az igazán jó minőségű bécsi virsliket kifejezetten szeretem.
3/10 anonim válasza:
Nyilván a házi hurkát .
Véres vagy májas tökmindegy :) Jobb, mint a virsli, persze azt is szoktam enni néha de ha választani kell akkor hurka .
4/10 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de sajnos a hurkától ég a gyomrom, nekem már zsíros.
7/10 anonim válasza:
Az egyiket semre én nyomtam egy zöldet. Nem is értem a pirosat.
Hurkát ettem már életemben, de soha többet nem kérek. Jó minőségű virslit szívesebben fogyasztok.
8/10 anonim válasza:
Hurkába nem mindíg szeretem az összes brlsőséget úgyhogy virsli.
9/10 SZTANN válasza:
Két teljesen különböző töltelékáruról van szó.
Mindegyik más, mindegyiknek ezerféle fajtája létezik.
Mindegyiket másra használjuk:
- Virsliket lecsóba, levesekbe, rakott, töltött cuccokba, sütve, főzve (elvileg nyersen is ehetők!).
- Hurkákat csak jól megsütve szokás enni, magában (kenyér, uborka), semmibe se tesszük bele.
10/10 anonim válasza:
Hurka. Évente kevesebb, mint egyszer, ha eszek virslit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!