Előre csomagolt toast kenyér eláll 2 hétig?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok,és hazajöttem hétvégére az albérletből,de maradt még egy fél csomag toast kenyerem (nem vagyok nagy étkű),viszont nem raktam hűtőbe.(a kenyeret hétfőn bontottam fel)
Az jövőhéten jó lesz még?
szept. 14. 01:23
11/15 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy nem.
Még a szavatossági időt sem szokta kibírni.
13/15 anonim válasza:
Én ugyan kidobnám, de ha te nem, azt javaslom, hogy minden szeletet alaposan nézz meg, és ha penészt látsz, nem elég levágni (a nedvesség miatt), az egész szeletet dobd ki.
14/15 anonim válasza:
13. Az egész kenyeret! A penész nem áll meg a szorosan összetapadó szeletek határán.
15/15 anonim válasza:
Annál jobb. Akkor első körben nézd át az egészet. Ha nem penészes, válaszd el a szeleteket, edd meg gyorsan, és legközelebb fagyaszd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!