Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Előre csomagolt toast kenyér...

Előre csomagolt toast kenyér eláll 2 hétig?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok,és hazajöttem hétvégére az albérletből,de maradt még egy fél csomag toast kenyerem (nem vagyok nagy étkű),viszont nem raktam hűtőbe.(a kenyeret hétfőn bontottam fel)

Az jövőhéten jó lesz még?

szept. 14. 01:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
Penészes lesz, ha nem az máris.
szept. 14. 01:29
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Nem
szept. 14. 02:53
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Tedd a fagyóba :)
szept. 14. 05:41
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Simán eláll becsomagolva, ha a sötét és teljes kiőrlésű fajta. Én két-három hétig eszek ilyen félkilós toastkenyeret, addig semmi baja.
szept. 14. 06:21
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
Rá van írva a szavatossági ideje.
szept. 14. 07:06
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Lehet nyomkodni a pirosat, meg bólcsen a szavatossági időt emlegetni. Ez egy szabad ország. De a harmincál több összetevő ellenére penészes lesz, ha a csomagolásában tartod. Ha meg nem, kiszárad, morzsalékos lesz, szétesik a szelet a kezedben.
szept. 14. 07:15
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Függ attól hogy milyen márka, meg van benne szerencsefaktor is. Lehet hogy kibírja. Alaposan vizsgáld majd meg, nézd meg a szeletek között, ha bárhol penészt látsz, az egész kuka.
szept. 14. 07:18
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Qka.
szept. 14. 07:40
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Ok, én a 4-es vagyok, lehet nyugodtan lepontozgatni, ha valakinek ez okoz örömet. 😁 De a saját tapasztalatom akkor is az, hogy két héten belül a csomagolt toastkenyér sosem lett sem penészes, sem morzsalékos, ugyanúgy ehető, mint amikor kibontom.
szept. 14. 08:17
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Változó. Volt, hogy másfél hétig jó volt, volt, hogy a szavatossági idő lejárta után már penészes volt. Mázli kérdése. Meg, hogy mikor bontottad meg, ha közel a szavatossági időhöz, jóval kevesebb ideig bírja.
szept. 14. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!