Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Most szoktam rá a főzött kv...

Most szoktam rá a főzött kv ra és még nagyon sötétben tapogatózom. Milyen érdemes venni ami nagy valószínűséggel ízleni is fog? Bravos, Tchibo, Paloma!? Van számottevő különbség? Őrölt kv ra gondolok elsősorban.

Figyelt kérdés

szept. 11. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kóstolj végig néhányat, kis kiszerelésben! Próbáld ki a szemeset, otthon frissen darálva. Menj egy kicsit fentebb a kommersz kávéknál, na, nem az ilyen cibetmacska emésztőcsatornáját megjárt baromságra gondolok, de a kilónkénti 2-3000 Ft-os ársáv fölé is nézz be!

Magyarországon nagyon sokáig a szürke Omnia volt "A" kávé, sokan szeretik erős íze miatt. Más inkább lágyabbat keres, vannak különböző pörkölések, de neked kell megtalálni, hogy mi lesz neked a jó kávé.

szept. 11. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Van bizony különbség, kóstolj meg többfélét!

Én például utálom az omniát, palomat, savanykás, ízetlen.

Nekem a lavazza jött be, abból is ez a kedvencem:

[link]

szept. 11. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk milyen kávé fog ízleni neked. Vedd meg az összeset, aztán majd gyere vissza és írd meg, hogy melyik ízlett.
szept. 11. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 100% arabica sokkal finomabb, mint a robusta. Ki kell próbálni többfélét, én szinte mindig másfajta veszek. Ha mindig ugyanazt a fajtát innám, szerintem én meg is unnám.
szept. 11. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Próbálj ki többet.

Nekem ezek nagyon bejöttek: Lavazza, Dallmayr, Segafredo.

szept. 11. 13:14
 6/10 anonim válasza:

Nekem a legjobban a kávék váltogatása jött be.

Lavazza, Tchibo, Segafredo jobb kávéi jönnek be. Kerülöm a Jakobs, Douwe Egberts kávékat.

szept. 11. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
kåvė izlės kėrdése.
szept. 11. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki a zöld teát
szept. 11. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez abszolút egyéni ízlés kérdése. Nálam pl az egyik helyi uzletlanc kimondottan olcsó, saját márkás kávéja és a Lavazza oro a két favoriz
szept. 12. 06:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal, ízlés kérdése. Sajnos vagy nem sajnos ez olyan, hogy többet ki kell próbálnod hogy megtudd számodra melyik ízlik a legjobban. Nekem pl az Omnia Classic a kedvencem, de lehet neked meg pont nem ízlene. Én egyébként most a teákkal vagyok így, próbálok minél több fekete és earl grey teát végigkóstolni, hogy rájöjjek nekem melyik a legmegfelelőbb.
szept. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!