Meddig kel főzni a műzlit?
A műzlit általában nem kell főzni, mivel kész állapotban, hidegen is fogyasztható. Azonban, ha meleg műzlit szeretnél készíteni, például reggelire, akkor érdemes egy kevés tejet vagy vizet hozzáadni és rövid ideig, kb. 5-10 percig főzni, amíg a műzli megpuhul. Ezt követően hagyd állni egy kicsit, hogy a folyadékot teljesen magába szívja.
Ha bármilyen különleges recepted van, érdemes az adott recept utasításait követni.
A virslit mikrózzuk, a műzlit főzzük, hát milyen világot élünk? :)
Amúgy meg tényleg van, aki pempősebben szereti, sőt, abban a szanatóriumban, ahol először adták a betegeknek még előző este bekeverték és másnap reggelire adták ki.
A "müzlit" nem kell, viszont pl egy zabot már igen.
Felforralod a tejet, beleteszed, összefőzöd 2-3 perc - attól függ, milyen sűrűre szeretnéd - és kész.
#8
A zabot se "kell", éjszakás zabkását nem kell főzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!