2/7 anonim válasza:
Rákerestem neten, mert ismerős volt a neve, de mégsem ugrott be. Régen sokszor használtuk, ha emlékeim nem csalnak igazából semmi extra, sima margarin, mint a többi.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is átlagos, se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi.
5/7 anonim válasza:
Soha nem láttam. :-) Milyen állaga van és mennyire vizes?
6/7 anonim válasza:
minden margarin jo minosegu mivel egyforma novenyi olajokbol keszul (napraforgo repce). az dont ki mennyire ul fel a marketingnek, reklamoknak
7/7 anonim válasza:
6~
Hát ami például vizes vagy rossz ízű, az számomra nem minőségi. Nem lényegtelenek az arányok és nem ugyanaz mindegyik. Illetve attól is függ, hogy jóféle elkészítés mellett valójában milyen íze van. Például még Vénusz és Vénusz között is különbségek vannak. Az eredeti Vénuszon túlságosan érződik a repce és már zavaró, másik Vénusz finomabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!