Lesz bajom egy kis romlott turotol? (egeszen pontosan 60 g volt)
Figyelt kérdés
tejfolos turot ettem jo sosan, borsosan es ezek plusz a tejfol elnyomtak a romlott izet a turonak de utolag megkostoltam csak ugy siman es ereztem h mar nem jo. nem volt annyira veszes csak picit volt egy utoize... lesz bajom tole?#romlottkaja
aug. 29. 19:57
1/10 anonim válasza:
Gyomorrontás, hányinger esetleg..klasszik tünetek.
Igyál sok vizet, illetve én bedobtam anno 1-2 szem probiotikumot és segített. (Vagy csak alapból se lett volna nagyobb baj.. )
Nyilván, ha kint volt a napon a túró 1 hetet az megint más tészta :D
2/10 anonim válasza:
Lehet,hogy lesz.Lehet,hogy nem..Egyszer véletlenül megettem egy olyan túrós batyu felét amelyben a töltelék penészes volt.Nem lett tőle bajom..
3/10 A kérdező kommentje:
2es és ha lesz akkor mi johet szoba?
aug. 29. 20:43
4/10 anonim válasza:
Szerintem 60 grammtól nem lesz semmi bajod, esetleg fosol, de lehet, hogy még azt sem.
5/10 anonim válasza:
2
Hát,akkor a szervezet megpróbálja minél előbb kivetni magából a méreganyagot.Hasmenés esetleg hányás formájában.
6/10 anonim válasza:
Én az elmúlt napokban a kávéval jártam így az instant amit a boltba lehet kapni,hűtött nem tudom mi volt vele de 4 ment a hasam,énis bevoltam parázva de másnapra jobb lett. Ha eltavozik hidd el megkönnyebülsz majd,hasmenéssel szokott általában.
9/10 anonim válasza:
Egyébként lehet semmi bajod nem lesz főleg ha csak enyhén érezted az ízén.
10/10 anonim válasza:
Ha csak savanyú, akkor semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!