Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ilyen esetben mit reggelizzek...

Ilyen esetben mit reggelizzek hogy egészséges is maradjak?

Figyelt kérdés

Sokmindent kipróbáltam már amiket a KalóriaBázison vagy egyéb fórumokon, honlapokon olvastam, de nem váltak be.

Műzli/zabpehely: Éhes maradtam utána, 1 óra múlva már korgott a gyomrom.

Zabkása: Nem ízlett

Zöldség vagy gyümölcs turmix: Szintén éhes maradtam utána.

Tojásrántotta önmagában vagy belekeverve zöldségek és/vagy valamilyen húsféle: Éhes maradtam utána.

Joghurt: Éhes maradtam utána.

Az egyetlen, ami után nem maradok éhes, az a kenyérféle. Szendvicsek, pirítós, bundáskenyér, melegszendvics stb. Azokkal jól lakom annyira, hogy kibírjam ebédig, de tudom, hogy a kenyér nem túl egészséges... (a fehér kenyérről beszélek, a teljes kiőrlésűt sajnos nem tudom megvenni, sokkal drágább....)

aug. 25. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Azért nem elég mert nem rendes a mennyiség és kevés a zsiradék is. Ha eszel egy kis baconos tojást, utána nyugodtan ehetsz még joghurtot zabpehellyel, gyümölccsel.
aug. 25. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:
25%

Muzli szenhidrat

Zabkasa szenhidrst

Turmix szenhidrat es rost

Rantotta feherje es zsir

Joghurt feherje es zsir

4 dolog kell legyen egy laktato etelben: feherje, szenhidrat, zsir, rost. Ezek egyszerre. Ez lakat jol.

Probald azt hogy joghurttal (feherje zsir) osszekeversz zsirszegeny turot (feherje) es teszel ra gyumoocsot (szenhidrat es rost) meg granolat (szenhidrat es rost es zsir)

Amugy meg a kenyerfele is tokeletes reggeli. 1 szelet purpur vagy teljes kiorlesu kenyer, ra valami zsor pl sajtkrem es humusz, ra sonka ami fehejte es melle sok zoldseg ami a rost. Nincs azzal semmi baj

aug. 25. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

A fehér kenyér és a teljes kiőrlésű között az a különbség hogy kicsivel több benne a vitmain meg magasabb a rosttartalma.

Ezt ellensúlyozhatld úgy hogy eszed a fehér kenyeret és csinálsz rá pl babkrémet. Vagy eszel a kenyér mellé sok zöldséget.

Amúgy én a 469 forintos teljes kiorlesu lisztet keverem fel kilo feher liszttel (70 ft) és egy élesztővel (150 ft), vizzel meg sóval. 690 forint 2.5 kilo kenyer ha hazilag sutod. Lehet egyszerre tobbet es a maradek megy a fagyasztoba. Olcsobb mint a feher

aug. 25. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Pl nem kell nullára csökkenteni a kenyér mennyiségét, csak egy részét kiváltani sok zöldséggel. Nem kell a felvágottakat se nullára szorítani, csak zsírosabb kolbász és szalámi helyett pl sonkát és/vagy főtt tojást tenni a szendvicsbe. stb stb

Ne próbáld az évek alatt felszedett plusz kilókat hetek alatt leadni, és máris tarthatóbb az egészséges étrend.

aug. 25. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Na de mi a bajod a kenyérrel?

Én éppen fogyókúrázom, reggel két szelet lipóti rozskenyér, vékonyan margarin, csemege karaj, két szelet edami sajt, paprika, paradicsom, uborka és a tejeskávém. Bőven elég délig.

Ott a spar szeletelt purpur kenyere. Oké, hogy 800 ft, de simán elég 5 napra, ami egy napra nézve kb két zsemle vagy kifli ára...

aug. 25. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Az éhség érzet csak később múlik kb fél órával.

Teljes kiőrlésű kenyeret zsömlét egyél

És nyugodtan turbózhatod a rántottát kolbász,virsli stb

Zöldséget is egyél hozzá.

aug. 25. 12:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Látom nehezen sikerült egyeseknek megérteni hogy nincs pénzem a drágább kenyeret megvenni.... azt is írtam hogy a rántottába teszek húsfélét de úgy is éhes maradok.

Többieknek köszönöm a választ!

aug. 25. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, fehér kenyér két napig tart, az drágább, mint egy tk búza vagy rozs, amiből nem eszel meg napi fél kilót, csak 1-2 szeletet. De akkor kínlódj tovább
aug. 25. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szimplán csak azon változtattam tavalyi nyáron, hogy rozskenyér és ételkészítés barna liszttel. Gyorsan sokat fogytam és elmúlt az éhségem a durva rost miatt. Azóta ételkészítés már durumliszttel is, mert például a nokedli nem jó barnával.
aug. 26. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
18%
kolozsvari szalonnabol bacon (ne csak sajat zsirjaban, 1-2 evokanal disznozsir menjen ala), tojasrantotta (olajjal alaontve), 4 szelet feher kenyerrel, vegan majonezzel
aug. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!