Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Írnátok példákat, hogy egy...

Írnátok példákat, hogy egy adott termék/élelmiszer különböző európai országokban mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

aug. 24. 18:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#5: Viszont ha akciós éppen, a normál 10-es sör kerül feleannyiba mint nálunk a hasonló erősségű, ezek egyáltalán nem gagyi, rossz minőségű sörök.
aug. 26. 16:54
 12/23 anonim ***** válasza:
7 .nem tudom honnét veszed ezeket az árakat, hülyeség.
aug. 26. 16:56
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
#12 Onnan, hogy Csehországban élek, ezek spec a Kaufland mostani árai, amikor bevásárolni voltam.
aug. 26. 17:07
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát én megnéztem azt az oldalt de nagyon nem ezek az árak vannak amit leírtál.

[link]

aug. 26. 17:22
 15/23 anonim ***** válasza:
#14 minek nem az az ára? Te belinkelted a koktélparadicsomot, amit nem is említettem.
aug. 26. 17:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Nézd meg a többit is egyik sem annyiba kerül mint amennyit írtál.
aug. 26. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:
#16 nesze [link] Nem fogok irreleváns linkeket nézegetni, mert nagyon jól tudom, hogy mi mennyibe kerül, ellenben te csak értelmetlenül kötözködsz. Feltételezem, nem itt laksz, és csehül sem beszélsz, ezt nem rosszból írom, csak sehogy sem passzol ide a koktélparadicsom akciós linked.
aug. 26. 18:12
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
disznofej 7.700ft/10dkg forintositva
aug. 26. 19:23
 19/23 anonim ***** válasza:

"Viszont ha akciós éppen, a normál 10-es sör kerül feleannyiba mint nálunk a hasonló erősségű, ezek egyáltalán nem gagyi, rossz minőségű sörök."

A 11,12 a normál, ami Magyarországon is kapható. A10-es gyengébb minőségű, azok kerülnek jóval kevesebbe. Egy sörkedvelő ismerősöm azt mondja, hogy ez is teljesen jó, csak mondom, hogy az itteni minőségű ott sem olcsóbb, vagy nem sokkal.

aug. 26. 20:14
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
marhapofa 6700ft/kg forintositva
aug. 26. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!