20%-nál kevesebb a máj benne, van még 47% sertéshús (beleértve a mechanikusan lefejtettet is), és a többi? Szóval cuki vagy sem, én nem tolom be fejembe semmi módon.
aug. 14. 09:49
12/22 anonim válasza:
#11: Ezt tipikusan mindig olyanok mondják, akik amúgy letolnak napi 2 doboz piruki cigit, meg esténkénz 4-6 kőbányait, de Ő nem eszik ám meg akármit, csak a színhúst, de abból is lehetőleg vöröset, jó zsírosat és naponta 3 napnyi mennyiséget. Zseniális :D :D :D
aug. 14. 10:00
13/22 anonim válasza:
Én ettem, nekem nem ízlett.
A lidl snidlinges májasa sokkal finomabb szerintem.
Én az ilyen egyéb-fajta (kenőmájasnak nevezett) hasmenés-állagú és székletes-rohadt-hagyma-szagú kenőmájasokat egyszerűen látni sem bírom.
De ezt a mini májast szívesen eszem.
aug. 14. 11:40
15/22 anonim válasza:
Akik az összetétele miatt nem ennék meg, azok mégis miken élnek?
aug. 14. 11:41
16/22 anonim válasza:
Én például olyan virslit veszek, amelyeknek a marha- és sertéshús tartalma 80% feletti. Nem csak 34%-os van.
aug. 14. 11:44
17/22 anonim válasza:
#16: fúha, pont virslit, amibe aztán bármit bele lehet darálni?
aug. 14. 11:50
18/22 anonim válasza:
Egy provokatív válasz még ennyit sem érne.
„Akik az összetétele miatt nem ennék meg, azok mégis miken élnek?”.
Mert csakis rossz minőségű, olcsó húsipari termék van a világon, mi?
A puki cigi meg a kőbányia is nekem szól. A pukit nem tudom mi, kőbányait nem iszom.
Egy biztos, és a kérdéshez ez szorosabban is fűződik: aki kinézete miatt (mert tetszik neki) nem eszik meg valamit (nincs szíve hozzá, sajnálja), az dedós dolog.
aug. 14. 11:55
19/22 anonim válasza:
"A puki cigi meg a kőbányia is nekem szól. A pukit nem tudom mi,"
Nem szeretnék személyeskedni, ezért nem írom ide, hogy mire gondolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!