Reggel főtt virslit elfelejtettem hűtőbe tenni, estére meg romolhatott ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Jól gondolom ugye hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas, de macska megeheti ugye?aug. 1. 18:18
11/17 anonim válasza:
"Hát a macsek az elkapja és megeszi az egeret,patkány,madarat,mókust..stb.Szerintem egy darab virsli nem árt meg neki."
Persze, csak az egér, patkány, madár, mókus FRISS, a ROMLOTT virsli egész más kategória!
12/17 anonim válasza:
11
Friss de nyers.Egy macskacica megeszik olyanokat is ami egy embernek nem igazán tenne jót.Ha a macska megeszi nyersen a patkányt,mókust,cinegét annak béltartalmával együtt és általában nem pusztul meg tőle,akkor talán egy félnapos virsli sem fog ki rajta.De szerintem ha annyira rossz az a szikkad virsli,akkor a cirmos némi szaglászás után otthagyja.
13/17 anonim válasza:
Amúgy ja, van annyi eszük, hogy minden szart ők sem esznek meg! Ha nem a fogára való, otthagyja úgyis.
14/17 anonim válasza:
A NYERS hús önmagában nem problémás, a gond az, hogy az emberek nem tudják megemészteni, mert nem ragadozók. Ha a nyers hús ártalmas lenne, akkor egyetlen olyan élölény sem élne, ami hús (is) eszik, ugyanis évmilliókig CSAK nyersen tudták fogyasztani, söt az állatok még ma is úgy fogyasztják.
15/17 anonim válasza:
12, a nyers és romlott cucc marhára nem ugyanaz
16/17 anonim válasza:
Amennyi tartósítószer van ezekben semmi baja nem lesz.
17/17 anonim válasza:
Ezt már nem enném meg.
A húsok, húskészítmények hamar megromlanak a melegben ha nincsenek megfelelően tárolva.
A macskának se adnám, mert ugyanúgy beteg lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!