Mit tegyek, valószínű több mint egy hetes főtt tésztát ettem, nagy eséllyel szívok be így szalmonellát?
Figyelt kérdés
valószínű több mint egy hetes főtt tésztát ettem, nagy eséllyel szívok be így szalmonellát?márc. 6. 19:40
1/7 A nagy Levin válasza:
Az lehet, hogy beteg leszel tőle, de szalmonellát csak akkor kapsz, ha a szalmonellát okozó baktérium belekerül és elszaporodik az ételben.
2/7 anonim válasza:
Az megvan, hogy a főtt tészta egy idő után kiszárad és felveszi az eredeti kemény állagát? Az 1hét+ tésztát max úgy tudom elképzelni, hogy fullra zárt edény, de akkor ott már látványos rohadás és penész van, garantáltan eszedbe nem jutna megenni.
4/7 anonim válasza:
Köze nincs a tészta tárolási idejének a szalmonellához. Mint ahogy annak se a valósághoz, hogy rohad és penészedik. Maximum gyomorrontást kapsz, de az se biztos.
6/7 anonim válasza:
Ha nem éreztél rajta semmit jó eséllyel nem lesz bajod.
Szalmonella pedig kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!