Egy hetes, hűtőben tartott csirkesültnek lehet valami baja?
Én már nem enném meg.
Nálam 3 nap a határ.
De amúgy a romlott ételnek kellemetlen a szaga, a felülete megváltozik.
Ha jól át volt sütve, s zárt edényben volt tárolva, és nagyon éhes vagyok, és nincs más, én bevállalom.
Leghamarabb a szaga árulja el, hogy nem jó, meg a színe sem megnyerő,esetleg a csont mentén is elszíneződik, de egy hét alatt szerintem nem romlik meg, viszont esztétikai értéke már nem az igazi.
finom kis csirkesült,nyami..
ti kidobnátok,a koleszban meg éheznek a diákok?
:D
..egy koleszos...
Első vagyok és 5 évig voltam koleszos.
Igen ott is kidobtam volna az egyhetes kaját.
Egyhetes ételt én már nem ennék meg, kivéve töltött káposztát, abból az a jó, ha minél jobban összeérnek az ízek az állással.
A hűtőnyitogatással nedvesség bejut, ami lecsapódik az ételen, így egy idő után nyirkos, nyálkás lehet a csirkesült felülete.
Dobd ki vagy add oda kutyának.
Megkapja a macsek, köszönöm a válaszokat :)
(nem nyálkás, a szaga se rossz, de már nincs hozzá gusztusom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!