Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire gyakori az asztalotok...

Mennyire gyakori az asztalotokon a dobozos krumplipüré?

Figyelt kérdés

Én csak nyaraláskor szoktam egyszer egyszer készíteni, amikor már nem akarunk étterembe menni. A barátaink viszont csak ezt eszik, ők sosem csinálnak "igazi" krumplipürét.

Mondjuk nálunk nem is annyira gyakori, kb havonta egyszer szoktam, gyerekek szeretik.

júl. 28. 10:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Jobb az igazi, ez nem is kérdéses. De a porból készült se rossz, ha van benne vaj. 6 emberre főzök és a csuklóm nagyon könnyen begyullad, emiatt nem nagyon merek egy ebédre két-három kiló krumplit megpucolni. Emiatt nálunk gyakran van, mondjuk kéthetente.
júl. 28. 13:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Párszor ettem életemben.
júl. 28. 13:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

#9 én pont azért csináltam abból, mert sok idő mire elkészül...

júl. 28. 13:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Én is azt csináltam ma, jó sok vajjal. Mármint dobozost. Finom lett így. A nyaralásunk 11. napján vagyunk, és ilyen forróságban a gyerekek azt mondták hogy nem mennek étterembe.
júl. 28. 13:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakori, meg nem volt.
júl. 28. 16:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista koromban a koliban azt használtam, mert nem nagyon volt lehetőség a krumpli tárolására, illetve a tűzhely áramforrása 20 percenként kikapcsolt biztonsági okokból, igyekeztünk gyorsan elkészíthető ételeket főzni.

Az egyadagos nagyon rossz, a nagyobb kiszerelésű egészen ehető, ha sok vajat tesz bele az ember. De hamar visszaszoktam a rendes krumplira. Sokkal finomabb.

júl. 28. 20:57
 17/23 A kérdező kommentje:
Így igaz. A vaj tényleg csodát tesz ezzel a készítmennyel egyébként. 😃
júl. 28. 22:58
 18/23 anonim ***** válasza:
11%
Soha. A rendes krumplipüré drága és egészségtelen étel, nem gyártom naponta. Egy kiló megfelelő krumplihoz fél kiló vaj nem olcsó mulatság. Lehet persze a vajat mással pótolni, de az meg olyan is lesz.
júl. 28. 23:51
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem vettem még ilyet.

(Pedig amúgy nincs bajom a készkajákkal, de ezt nem próbáltuk még, nem tudom miért. Pedig szeretjük a krumplipürét, de elvből nem készítek semmit amihez pucolni és/vagy főzni kell a krumplit, jobb dolgom is van mint ezekre fordítani egy csomó időt :D )

júl. 29. 12:50
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
mekiben a racsos burgonya sem porbol van
júl. 29. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!