Mennyire gyakori az asztalotokon a dobozos krumplipüré?
Én csak nyaraláskor szoktam egyszer egyszer készíteni, amikor már nem akarunk étterembe menni. A barátaink viszont csak ezt eszik, ők sosem csinálnak "igazi" krumplipürét.
Mondjuk nálunk nem is annyira gyakori, kb havonta egyszer szoktam, gyerekek szeretik.
#9 én pont azért csináltam abból, mert sok idő mire elkészül...
#8
Egyetemista koromban a koliban azt használtam, mert nem nagyon volt lehetőség a krumpli tárolására, illetve a tűzhely áramforrása 20 percenként kikapcsolt biztonsági okokból, igyekeztünk gyorsan elkészíthető ételeket főzni.
Az egyadagos nagyon rossz, a nagyobb kiszerelésű egészen ehető, ha sok vajat tesz bele az ember. De hamar visszaszoktam a rendes krumplira. Sokkal finomabb.
Soha nem vettem még ilyet.
(Pedig amúgy nincs bajom a készkajákkal, de ezt nem próbáltuk még, nem tudom miért. Pedig szeretjük a krumplipürét, de elvből nem készítek semmit amihez pucolni és/vagy főzni kell a krumplit, jobb dolgom is van mint ezekre fordítani egy csomó időt :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!