Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire gyakori az asztalotok...

Mennyire gyakori az asztalotokon a dobozos krumplipüré?

Figyelt kérdés

Én csak nyaraláskor szoktam egyszer egyszer készíteni, amikor már nem akarunk étterembe menni. A barátaink viszont csak ezt eszik, ők sosem csinálnak "igazi" krumplipürét.

Mondjuk nálunk nem is annyira gyakori, kb havonta egyszer szoktam, gyerekek szeretik.

júl. 28. 10:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Ami porból készül? Soha nem próbáltuk még ki. Mindig van itthon krumpli abból szoktuk csinálni
júl. 28. 10:41
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen porból. Én szeretem egyébként, de csak kizárólag nyaraláskor szoktam, (nyaralás alatt nem fogok krumplit pucolni) azt se mindig, csak ha hosszabb ideig vagyunk el. Nálunk is mindig van krumpli otthon, de meglepodtem, hogy van, akinel 20 éve nincs, és csak ezt fogyasztjak.
júl. 28. 10:52
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Finom amúgy? Vagy jó íze van? Gondoltuk már egyszer egyszer hogy ki lehetne próbálni de sose vettünk még
júl. 28. 10:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritka.
júl. 28. 10:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Nekem ízlik egyébként. De az igazi jobban. 🙂
júl. 28. 11:05
 6/23 Antiszociális lény ***** válasza:
92%

Meg lehet enni, de az igazi számomra jobb. Meg én szívesebben csinálok zellerből vagy édesburgonyából pürét. De persze kinek mi..

Nem sokkal tart tovább egyébként igazi krumpliból elkészíteni, ha nem számolod hozzá azt az időt még megfőzöd.. (30 perc kb)

Szóval nálam soha nincs ilyen zacskós krumplipüré kb.

júl. 28. 11:06
 7/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb az igazi. Én szoktam felé karfiol fele krumplibol is csinálni. Vagy 10 db rendes burgonya, egy édesburgonya, vagy csak simán két sárgarépa bele és a végén egy kiskanál méz, tehát én is szeretem többfélekeppen csinálni. Vagy pirított hagyma A tetejére.
júl. 28. 11:10
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Régen csak olyat csináltam, aztán 2-3x egymás után nagyon szr volt, lehet, hogy változtattak rajta valamit 🤷 azóta nem vettem
júl. 28. 11:27
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem ettem még olyant..Szerintem a krumplipüré aztán végképp nem az a bonyolult,nehezen elkészíthető,időigényes étel amit ilyen porokkal kellene helyettesíteni.
júl. 28. 12:30
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
51 éves vagyok, de még nem ettem.
júl. 28. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!