Melyik zöldséget utálod?
Nekem annyira fura, mikor valaki nem szereti a hagymát. Nekem a nyál is összefut a számban mikor megérzem az illatát. Persze értem a miértjét, másoknak ez büdös lehet, de esküszöm nekem az egész szervezetem imádja.. :)
Én egyébként a spenótot rühellem olyan szinten, hogy 5 km-es körzetében nem tudok megmaradni annyira hányingert keltő számomra a szaga is...
Kelkáposztát, édesköményt, gyömbért az esetek nagy részében, balzsamkörtét.
Nyers hagymát én szeretem, de a gyomrom nem bírja, szóval kerülöm.
A koriander leveléhez sincsenek génjeim, sajnos szappan íze van. Legalábbis nekem.
Petrezselyemgyökér, zöldbab, fás karalábé (a zsengét szeretem), spárga, torma, zeller.
Összegészében tehát azokat, amelyek hajlamosak "befásulni".
Kevés gasztronómiailag kiábrándítóbb dolog van számomra annál, mint az adott zöldség "szálkáit" szedegetni kifelé a számból étkezés közben. Az utolsó kettőnek (zeller, torma) meg az ízét nem szeretem, legalábbis önmagában. Fűszerként mindkettő okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!