Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A magyar hús összemegy sütés...

A magyar hús összemegy sütés közben, az osztrák hús viszont nem? Miért?

Figyelt kérdés
Határ mellett élek, ezért tudok különbséget tenni. Ugyanazt az ételt csináltam még ma, mint múltkor. Ma magyar húsból, ami rohadtul kicsire összement, múlt héten osztrák disznócombból és az, pedig ugyanolyan méretű maradt. Miért van ez a különbség?
júl. 24. 17:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Mert fel van fújva, szerintem. Sok vizet enged és kicsi is lesz.
júl. 24. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 A kérdező kommentje:
Fasza és ezt megcsinálhatják? Veszel 1 kg húst, azt a végén lesz belőle 500 gramm. Többet nem veszek otthonról húst, az is biztos.
júl. 24. 17:52
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Az osztrák húsokat nem ismerem, de az biztos hogy a magyar húsok jó része tele van vízzel. Gondolom így tudnak csalni, a súlyt nyomja, de kevesebb a hús. Elég csak megnézni, mennyi víz sül/fő ki belőlük. Azért megy össze.
júl. 24. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen nincs.
júl. 24. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
Mert ez Magyarország. Silány.
júl. 24. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
57%

" osztrák disznócombból és az, pedig ugyanolyan méretű maradt."


Nettó hazugság.


Főzési veszteség nélkül elkészíteni egy húst, az olyan, mint az ingyen energia, vagy az örökmozgó.

Nem létezik. Ez nem vita tárgya.

júl. 24. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt az ételt, de ugyanazzal a technológiával, ugyanazokkal hőbehatási eljárásokkal? Mert ez is elég nagy különbséget jelenthet.
júl. 24. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
Első vagyok. Én Németországban élek, néha nálam is előfordul hogy sok vizet enged. És igen így csalnak, húsipar :D
júl. 24. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy lepiritottam, majd tepsiben sütöttem tovább, tehát ugyanaz az eljárás volt.


#6 Pedig így van, ahogy mondom, hiába nem hiszed el, max nagyon minimálisan változott, de a magyar hús elég rendesen összezsugorodott.

júl. 24. 19:21
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Aki azt állítja, hogy bármilyen hús nem enged vizet sütés közben azt egy percig sem szabad komolyan venni.
júl. 24. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!