Mik vannak a hűtődben?
Hasonlók, mint az előzőeknek.
Most van egy fél dinnye is.
Amit mindig újra veszek? Hát, ami elfogy, de alap, hogy mindig legyen, pl. sajt, szalámi, tej, margarin.
Sajnos a bontott lekvárokkal, üveges szószokkal úgy járok, hogy még hűtőben is megjelenik rajtuk a penész. Jártam már úgy, hogy bolti lekvár vagy Cézár salata öntet lett penészfoltos, alig hiányzott belőle, de kukában végezte. Aminek a tetején megjelenik, ott már az aljában se bízok.
Tojás
szalámik, wurst és bacon
többféle sajt (Svájcban élek)
Raclette-hez savanyúság dolgok
Néhány kibontott konzerv: zöldbab, kukorica, gomba és bab
Két üveg sör, egy kis 2 dl-es tej, egy 3 dl-es bor a rizottóhoz
Csoki és három joghurt
A ma főzött enchilada maradeka, 2 csomag sonka (sült karaj), egy sajt, másfél doboz Vaj, majkrem, ecetes cékla, medvehagymapesztó, egy csomó felé szósz meg chiliszósz, 1 csomag kimchi, 1 db kekszes krémtúró, egy fél üveg passata, 2 db tortilla, 2 konzerv csicseriborso (ne kerdezzetek miért raktam a hűtőbe😃) egy doboz tej, szénsavas asvanyvizek, koktelparadicsom, fejes saláta, hagyma, fokhagyma, 2 db avokado, egy csomag instant teokbokki.
Amit mindig tartok itthon: különböző olajak és szószok főleg azsiai ételekhez, szénsavas viz. Hogy ezen kívül mi van itthon nagyon váltakozó. Igazából a melyhutoben szokott lenni mindig valami zöldség mindig van Rizs meg teszta így ha nem tudom mit főzzek egy azsiai piritott rizst vagy piritott tésztát mindig össze tudok dobni. Minden más nagyon változó, nincsenek fix ételeim, csak annyi hogy hagyma és Fokhagyma is mindig van itthon
Havi 2 doboz vajkrém, 1 teavaj, havi 9 tej általában, szeletelt párizsi, rúd párizsi rántani, nagy dobozos Milbona deltasajt, különböző sajttömbök, reszelt sajtok, néhányszor joghurt, havi 3 rozskenyér.
35/F
17+
Ez k.b. 20-E pénz és még fagyasztóba megy 3 csomag virsli k.b. 5-ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!