Avada0 kérdése:
Lehet kapni, ilyen hűtetlenül tárolható jégkása jellegű fagyit mint a Calippo, amit fogyasztás előtt kell a mélyhűtőbe tenni?
Figyelt kérdés
Angolul freezie-nek hívják a jelek szerint. Bejáratott magyar elnevezést nem tudok.júl. 13. 17:57
2/9 anonim válasza:
A coopban is lehet kapni, egy pingvin van rajta
3/9 anonim válasza:
Nálunk a Prímában és a Sparban is volt most ez a pingvines, de szerintem idényjellegű mert korábban nem láttam.
4/9 A kérdező kommentje:
#2 #3
Ez a "pingivnes" milyen márkanéven fut?
#1 a Kik az mi? Én csak divatcéget találok ilyen néven.
júl. 14. 12:03
5/9 A kérdező kommentje:
Hol van amúgy? Fagyasztott dolgoknál vagy máshol?
júl. 14. 12:05
6/9 anonim válasza:
Nem a fagyasztott dolgoknál, mivel nincs a fagyasztóban. Ahol én láttam, ott külön volt kipakolva, szemben a bejárattal meg az egyik sor végén ahol mindig más van.
A Kik az a "divat" cég, de valójában mindenes, mint egy kínai. Van mindenféle bizbasz, meg párféle nasi.
7/9 A kérdező kommentje:
Ehh nem sikerül kideríteni, hogy mit is kéne keresnem.
júl. 23. 00:00
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
#8 Kösz! Így már sokkal előrébb vagyok.
júl. 25. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!