Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen sűrűn változtatják az...

Milyen sűrűn változtatják az italok külsejét, minőségét?

Figyelt kérdés
Szoktam kb. hetente venni pepsi kólát, nem sokat, 2x 2 litert. Eddig minden alkalommal más volt a borítója. Nem sokat, csak egy kicsit változtatnak rajta, de régebben szinte mindig ugyan olyan volt a borítója, talán csak események idején más. Most a foci EB-től függetlenül, a tök reklámmentes kék kóla külseje heti szinten változik. Ennek van valami oka? Illetve a minősége is, ugyanis a mostani kóla sajnos barna színű lett a szokásos fekete helyett. Kb. mint egy sötétebb jegestea. Szénsav is alig van benne, amikor kinyitottam, szinte alig habzott, csak ilyen szappanhab szerű dolog volt a tetején. Az összesnek ilyen volt, amit vettem. A kupakja is olyan lett, hogy nem lehet jól leszedni a kupakot, hanem ilyen féloldalas. Ez mostantól ilyen is marad? Mert nekem a régebbi kupakos megoldás (amilyen mindig is volt) jobban tetszik, igazából nekem nem volt bajom azzal, hogy a kupak lejött a kóla tetejéről.
júl. 13. 05:25
 1/3 anonim ***** válasza:
jó reggelt
júl. 13. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:

A kupak lassan egy éve ilyen,a cimkét nyilván valtoztatják néha időszak pl nyár tél.

Vagy nagy sport események után.

júl. 13. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Én kb. csak 2 hónapja látok ilyen kupakot. Előtte, amikor vettem, normális volt. A cimkét hetente változtatják, de csak kicsit, legalábbis, amit én veszek.
júl. 16. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!