Bevásároltam egy heti kaját. Az normális, hogy mindezt bő 1 óra elmosni, elrendezni, és a helyére tenni?
A húst szimplán akkora adagra vágom ami egy adaghoz van és megy a fagyasztóba. Mikor kiolvasztom, összekockázom/szeletelem akkor szoktam megmosni.
Zöldségeket sem mosogatom csak evés vagy ételkészítés előtt. (pl. paprika, paradicsom.) a levesbe való dolgokat (krumpli, répa, zöldség) pucolás után mosom meg. Szóval én kb 10 perc alatt elpakolok.
Zöldséget ha megmosod rogton megvetel utan hamarabb romlik. Azt mindig kozvetlen felhasznalas elott erdemes. Gondolom nem szeleteled de azt is
Hust mosni higieniai okok miatt kifejezetten nem janalott. De tegyuk fel ha feldolgozod, pucolod es darabolod, akkor is max fel ora a mutatvany
Nem az. Huto kinyit, bele hus, bele zoldseg.
Kamra kinyit, bele teszta, kakaopor.
Szatyor osszehajt.
Max 15 perc
Ha zoldsegeket mosol pucolsz szeletelsz meg hussal ugyanez az mar fozesi ido es igen, hosszu folyamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!