Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Zabpehely kombinálás tippek?

Zabpehely kombinálás tippek?

Figyelt kérdés
Konditermi edzést végzek, célom, hogy izmosabb legyek, napi 2 zabpehely + fehérje italt ittam eddig. Ez azt jelenti, hogy napi 200 g zabpehely összesen (alkalmanként 100 g), fehérjével fogyasztva finom, és hamar lecsusszan. De így meg a fehérjefogyasztásom túl magas az egyiket el kéne hagynom. Viszont akkor mivel egyem a zabot, van erre valakinek esetleg bevált ötlete? Fontos hogy zsírszegény legyen. Gyümölcsjoghurtra gondoltam első körben, nem tudom az mennyire zsíros.

jún. 13. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Fahéj, túró, mazsola, mogyoró, kókuszreszelék, ... (nem mind egyszerre) + dió/mogyoróolaj szerintem, mert száraz egyébként.
jún. 13. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én simán vízzel csinálom, magvakat szoktam bele rakni (amit szeretsz) illetve fagyasztott gyümölcsöket vagy banánt. Fahéjjal ízesítem. Joghurttal is jó egyébként, egy pohárban azért nincs annyi zsír. (Én natúrral ettem.)
jún. 13. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A zabkása univerzális.Lehet édességet is csinálni belőle.De én van amikor ráborítok egy doboz paradicsomos halkonzervet.Aztán kész egy teljes értékű étel.
jún. 14. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én fasírtot is szoktam belőle csinálni, sütőpapíron sütőben.
jún. 14. 07:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket
jún. 14. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!