Ha a só évmilliókig elvolt a tengerben akkor miért van a konyhasónak lejárati ideje?
Egyrészt azért, mert mindennek kell szavatossági időt adni, mert a gyártót csak akkor lehet felelősségre vonni, hogyha a lejárat előtt megromlik a termék.
Másrészt azért, mert a só más körülmények között van jelen a tengerekben, mint az asztalodon.
1.
jaja sok a rizsa!
És elmagyaráznád hogy mégis hogy romlana meg a só?
Meg nem romlik de megszívja magát nedvességgel és lesz 1 zacskó sós vized.
Meg gombák és baktériumok telepedhetnek meg benne.
3
A húsokat ami tulajdonképpen a legromlékonyabb, sóval tartósítják!
ez egy hülye kitaláció hogy megromlik megkeményedik meg ilyen baromságok élmilliókig el volt és azt esszük semmi bajunk nem lesz
Ha te megvagy gond nélkül 60 éven át a szárazföldön, akkor miért halsz meg 3 percen belül, ha a víz alá dugom a fejed?
Na látod... mindennek megvan a maga helye, ha kimozdítod a helyéről, akkor annak negatív következményei vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!