A nyálkásodás milyen fázisa egy élelmiszernek, főleg ha még a szavatosság szerint elvileg fogyasztható?
Figyelt kérdés
Mi zajlik ilyenkor pontosan.máj. 3. 15:22
1/3 anonim válasza:
Attól függ, MILYEN élelmiszerröl van szó, van, ahol normális, van, ahol meg akkor már romlott.
2/3 anonim válasza:
Nem megfelelő hőfokon volt tárolva a termék.Abomlasi.folyamatok már elkezdődtek de egy mosás még hatásos lehet ellene.
3/3 A kérdező kommentje:
Felvágottak, szalámik amiken tapasztalom.
máj. 3. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!