Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A nyálkásodás milyen fázisa...

A nyálkásodás milyen fázisa egy élelmiszernek, főleg ha még a szavatosság szerint elvileg fogyasztható?

Figyelt kérdés
Mi zajlik ilyenkor pontosan.
máj. 3. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, MILYEN élelmiszerröl van szó, van, ahol normális, van, ahol meg akkor már romlott.
máj. 3. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem megfelelő hőfokon volt tárolva a termék.Abomlasi.folyamatok már elkezdődtek de egy mosás még hatásos lehet ellene.
máj. 3. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Felvágottak, szalámik amiken tapasztalom.
máj. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!