Szeretitek a kecskesajtot? Milyen gyakran esztek olyat?
Figyelt kérdés
ápr. 23. 13:18
1/10 Mad Max2 válasza:
szeretem csak ebben az orbáni jólétben nem igen telik rá, igy nem eszek ilyesmit
2/10 anonim válasza:
Piacon szoktunk néha venni. Szeretem, de ritkán van.
3/10 anonim válasza:
Igen. A feta jellegut, a kemenyet es a kremeset is. Mindig mikor akcios. Havi 1x minimum
4/10 anonim válasza:
Nálunk egy termelő készít többek között bazsalikomos füstöltet, no azt imádom.
5/10 anonim válasza:
Havonta egyszer.Veszek a helyi piacon.
6/10 anonim válasza:
én 33 év alatt még nem ettem, de olvastam véleményeket hogy sokan nem szeretik mert "kecske íze van" aztán valaki harcolt velük hogy csak akkor van olyan mellékíze ha koszosan van tartva a kecske, és a vizelete belekerül, nem tudom. a pulykáról is mindig azt hittem hogy ennek a húsnak pulyka szaga van mirelit dolgoknál is stb., aztán annál is írták hogy csak akkor van az ha nincs kellően táplálva, csak tápozva. mostanában sokan panaszkodnak hal ízű csirkehúsról is, azt is oda vezetik vissza hogy haltáppal etetik a végén kiderül majd hogy minden jó lehetne és jobban szeretnék az emberek
7/10 Mad Max2 válasza:
biztos hogy nincs kecskehúgy a kecskesajtban
Ekkora birkaságot is rég hallottam:D
8/10 anonim válasza:
az a baj hogy ezek mint antibiotikumos sajtok.. index cikket erdemes elolvasni
9/10 anonim válasza:
Szeretem, de nagyon ritkán eszek (évente 1-2 alkalom). Egyrészt nem is nagyon kapni mifelénk, másrészt drága. Ez utóbbit meg is értem.
10/10 anonim válasza:
Volt kecskénk, sohasem szeretem. Sem a tejét, sem a sajtot, vagy a túrót. Egyik sem. Olyan hülye íze van, amit nem bírok befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!