A tökfőzelék vagy a lucskoskáposztában van több liszt ill, tejtermék?
Figyelt kérdés
Melyik készül tejjel?
Gondolom van (habarás vagymittoménhogyhívják) minkettőben.
ápr. 23. 10:42
1/8 anonim válasza:
Mindenki máshogy csinálja. Így nem lehet megmondani
3/8 anonim válasza:
2+A lucskoskáposztába nem kell tej. Sosem tesznek bele. Max. ha elkészül, tejfölt.
4/8 anonim válasza:
Talán a tökfőzelékben több liszt kell mert jobban szérfő mint a káposzta.Habarás tejföllel készül,tejet csak ha akarsz teszel bele.
Ha tejfölt sem szeretnél van vega tejföl vagy simán vízzel kikevered és hőkiegyenlítés után hozzá rakod
7/8 anonim válasza:
Sohasem tettem egyikbe sem lisztet, mert aki gluténtérzékeny, az akkor nem eszik belőle.
Burgonyakeméynítő is besűríti és gluténmentes.
8/8 anonim válasza:
Kb. egy kategória.
Ezen belül, hogy melyik növény mennyi vizet enged ki, vagy mennyire van felöntve az étel, és következésképp mennyi sűrítőanyag kel bele, vagy ki mennyire szereti tejfölösen, mindkét ételnek ad egy kis szabad mozgásteret, tehát változó lehet.
Összességében nagyságrendileg ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!