Melyik mogyoróvaj a legjobb szerintetek?
Hu, hát jó pár félét kóstoltam már. Rossmann, Dm, Müller, sajátmárkás mogyoróvajai kicsit hasonlítanak egymásra, jellegzetes mogyoró ízzel rendelkeznek. Mondhatni egész jó ízvilággal rendelkeznek.
GymBeam-es egy másik ízvilág, számomra nem annyira érződik benne a mogyoró, és nem annyira folyékony mint például a drogériás mogyoróvajak.
Biotech-es kicsit mintha 'sósabb' lenne mint a többi, de pont ez tetszik benne. A Scitec-es elmegy, ha jól emlékszem az se annyira folyékony, viszont egynek elmegy. Azt halkan jegyzem meg, hogy mindegyik másik ízvilággal rendelkezik, szóval össze se hasonlítani őket egymással. és amit leírtam, az mind egyéne preferencia alapján történt, szóval neked nem biztos, hogy ezek közül bármelyik is fog ízleni, hiszen a Tescosban ha jól emlékszem cukor, pálmazsír, és egyéb anyagok is megtalálhatóak. Amiket pedig felsoroltam, azokban csak mogyoró, és só az összetevő. De ha döntenem kellene, nem tudnék választani. :)
A sok helyen kapható fajták közül a Nutoka volt a kedvencem, aztán egyszer vettem a Daubner cukrászdában olyat, amit ők készítenek.
Azóta csak azt vesszük.
Ja, hogy nem kakós, hanem sima mogyoróvaj a kérdés?
Akkor csakis amit magamnak csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!