Miért olyan szegényes a pékségekben a zöldséges péksüti választék?
Még várnod kell 20-30 évet, mire Magyarországon is lesznek olyan emberek, akik a zöldségféléket is ehetönek tartják.
Egyelöre még félnek, hoyg akkor nem lesznek oylan "szép kövérek, erösek"; mint most.
15-ös: a többség a húslevebe belefözi ugyan a zöldségeket, de megenni nem szokta.
Másrészt ha a zöldségevés kimerül a sült krumpl fogyasztásban a csülök mellé, azt nem nevezném igazán annak.
A statisztika szerint zöldségből eszünk a legtöbbet, de sajnos nem a megfelelő formában és nem a megfelelőkből leginkább.
Olvastam valami régi magyar konyha cikkben, hogy még a módos háztartásokban is a húsleves zöldségét kidobták, a lét ették hússal, tésztával.
nem tudom mikor jöhetett divatba, hogy edd meg a répát mert fütyülni tudsz tőle stb, talán az alapanyaghiány miatt, nem tudom.
Tőlem tehetsz répát a pogácsába, csak sertésből legyen. És senki ne akarjon népnevelni, ha vásárlok.
Látszik az ellenállás a boltokban is. Pl. tálcán négyféle gyümölcsös joghurt. Ebből kettő fogy, ketőt mindenki félretol. Nem tudom, mennyi megy a kukába, mert az anyacég nem hajlandó másképpen szállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!