Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért olyan szegényes a...

Miért olyan szegényes a pékségekben a zöldséges péksüti választék?

Figyelt kérdés
Legtöbb helyen egyáltalán nincs.

2024. márc. 10. 11:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
nagyon egyszeru nem eri meg. aki hus evo eleve veszi az egeszsegtelen pekarukaat. a vega / veganok pedig nem mennek be peksegbe mert cukor, szenhidrat stb. eszik a vegan tikki bowljukat vagy visznek magukkal kajat
2024. márc. 10. 20:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A spenótos burek pl. nagyon jó.
2024. márc. 10. 20:02
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Kóstoltam ilyesmiket, egyik se jött be, szóval miattam ne fárasszák magukat a pékségek. Valahogy nekem nem illenek össze.
2024. márc. 11. 07:18
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Még várnod kell 20-30 évet, mire Magyarországon is lesznek olyan emberek, akik a zöldségféléket is ehetönek tartják.

Egyelöre még félnek, hoyg akkor nem lesznek oylan "szép kövérek, erösek"; mint most.

2024. márc. 11. 08:05
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
#14: Beszélsz hülyeséget, mindenki eszik zöldséget, csak ki milyen formában, még a húslevesben is van. Én pl. a kérdésben szereplő zöldséges péksütiket nem szeretem, viszont a mai ebéd natúr szelet lesz zöldséges párolt rizzsel.
2024. márc. 11. 08:20
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

15-ös: a többség a húslevebe belefözi ugyan a zöldségeket, de megenni nem szokta.

Másrészt ha a zöldségevés kimerül a sült krumpl fogyasztásban a csülök mellé, azt nem nevezném igazán annak.

2024. márc. 11. 09:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb üzletek (auchan, spar, tesco, aldi, lidl) szoktak lenni ilyenek de ritkán.
2024. márc. 11. 10:11
 18/21 A kérdező kommentje:

A statisztika szerint zöldségből eszünk a legtöbbet, de sajnos nem a megfelelő formában és nem a megfelelőkből leginkább.

[link]

2024. márc. 11. 10:23
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Olvastam valami régi magyar konyha cikkben, hogy még a módos háztartásokban is a húsleves zöldségét kidobták, a lét ették hússal, tésztával.

nem tudom mikor jöhetett divatba, hogy edd meg a répát mert fütyülni tudsz tőle stb, talán az alapanyaghiány miatt, nem tudom.

2024. márc. 11. 13:00
 20/21 anonim ***** válasza:
33%

Tőlem tehetsz répát a pogácsába, csak sertésből legyen. És senki ne akarjon népnevelni, ha vásárlok.

Látszik az ellenállás a boltokban is. Pl. tálcán négyféle gyümölcsös joghurt. Ebből kettő fogy, ketőt mindenki félretol. Nem tudom, mennyi megy a kukába, mert az anyacég nem hajlandó másképpen szállítani.

2024. márc. 11. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!