Jól érzékelem azt, hogy a fagyasztástól a gomba állaga szíjasodik?
"Pedig lehet kapni is az üzletekben fagyasztott gombát ahogy más mirelit zöldséget. "
Azért q nagyüzemi gyorsfagyasztas meg az otthoni még csak nem is hasonlít...
Azért lesz rosszabb, mert elöször felolvasztod és úgy próbálod elkészíteni a lefagyasztott gombát, pedig azt fagyosan kell a forró zsiradékba tenni.
1-es: egyébként a gombát SZOKTÁK fagyasztani!
Igen csak a bolti gyorsfagyasztott nem roncsolja olyan méretekben a sejteket mintba normál fagyasztás.
Egyébként manapság mindig van friss gomba a boltokban.
Max amit ősszel szedek azt fagyasztom.Azt is egészben tálcán szétterítve.
8-as: ha neked az élelmiszereknek "fagyasztós utóíze" van, akkor TE csinálsz valamit nagyon rosszul, vagy csak simán hisztis vagy.
Rendesen tisztán tartott fagyaszóban nincs semmiféle utóíz, ahogy a rendesen, elöírás szerint fagyasztott élelmiszereknek sem.
Azt meg nem hiszem, hogy soha nem eszel menzán, étteremben, stb, ott ugyanis gyakorlatilag mindenhol fagyasztott ételeket, élelmiszereket használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!