Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Jól érzékelem azt, hogy a...

Jól érzékelem azt, hogy a fagyasztástól a gomba állaga szíjasodik?

Figyelt kérdés
márc. 8. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom az mit jelent, de nem véletlenül nem szokás a gombát fagyasztani.
márc. 8. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Előtte meg kell kicsit parolni és nem lesz ilyen probléma.
márc. 8. 15:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig lehet kapni is az üzletekben fagyasztott gombát ahogy más mirelit zöldséget. De én még nem vettem. Most amit frissen vettem 50% akcióban feldolgoztam és lefagyasztottam. De az állaga miatt legközelebb nem fogom ha a fagyasztás miatt lett ilyen.
márc. 8. 15:27
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Értem, kár, hogy nem tudtam ezt.
márc. 8. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Én kész gombapaprikást fagyasztottam le, semmi baja kiolvaszva.
márc. 8. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

"Pedig lehet kapni is az üzletekben fagyasztott gombát ahogy más mirelit zöldséget. "

Azért q nagyüzemi gyorsfagyasztas meg az otthoni még csak nem is hasonlít...

márc. 8. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért lesz rosszabb, mert elöször felolvasztod és úgy próbálod elkészíteni a lefagyasztott gombát, pedig azt fagyosan kell a forró zsiradékba tenni.

1-es: egyébként a gombát SZOKTÁK fagyasztani!

márc. 8. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Én már semmit nem fagyasztok le, inkább pont annyit veszek ami elfogy. Igen, a gomba szíjasodik, akkor is ha párolva rakom le és akkor is ha nem olvasztom ki hanem rögtön megy a tűzhelyre (és az íze sem olyan). Sem karfiol, virsli, gyökérzöldség, semmit nem tudok megenni fagyasztós utóíz miatt.
márc. 8. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen csak a bolti gyorsfagyasztott nem roncsolja olyan méretekben a sejteket mintba normál fagyasztás.

Egyébként manapság mindig van friss gomba a boltokban.

Max amit ősszel szedek azt fagyasztom.Azt is egészben tálcán szétterítve.

márc. 9. 08:22
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

8-as: ha neked az élelmiszereknek "fagyasztós utóíze" van, akkor TE csinálsz valamit nagyon rosszul, vagy csak simán hisztis vagy.

Rendesen tisztán tartott fagyaszóban nincs semmiféle utóíz, ahogy a rendesen, elöírás szerint fagyasztott élelmiszereknek sem.

Azt meg nem hiszem, hogy soha nem eszel menzán, étteremben, stb, ott ugyanis gyakorlatilag mindenhol fagyasztott ételeket, élelmiszereket használnak.

márc. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!