A termesztett gombát meg szoktátok vizsgálni van-e benne mérges gomba?
Csirke kel ki a tojásból, a gomba nem.
A hülyeséget még mindig képes vagy fokozni.
Teljes őrület, de angedjük meg, hogy lesz galóca is a csiperke között. Teljesen kizárt, de csak azert vugyük tovább! Nis ott van a a frány galóca. Tiszta idegebeteg, a kslapját csapkodja a földhöz mérgében.
Én nem vagyokdzakértő, de aligha géppel takarítják be. Senkinek nem tűnik fel? Minden kézen átmegy, senki ne veszi észre őkelmét és nem semmisítik meg az összeset?
Neked elmegyógyászhoz kellene fordulnod.
Mondok neked valamit! A boltokban kapható ,vad, gombák is termesztettek. És teljesen biztonságos mind.
12-es: ugyanúgy néz ki mint a csiperke, szóval nem, nem vennék észre!
Azt meg nem tudtam hogy csak élő fa gyökere jó neki.
De már az elején ídtuk, hogy nem lehetséges.
A két gomba nem ugyanolyan. Megint csak engedjük meg, hogy a zsákon meg tut jelenni. Ha igen, nem érik olyan hatások, mint az eredőben.
A csiprkének nincs bocskora. A gallérja nem elmozdítható. A spóralemezei us más színűek...
Huh, hát én nem szeretem a gombát, túl sokat nem is tudok róluk, puszta kíváncsiságból nyitottam meg a kérdést. A válaszok elolvasása előtt bennem az merült fel, hogy valószínűleg átnézik eladás előtt, de, mint kiderült, nem lehetséges, hogy mérges gomba nőjön köztük.
Azonban, tegyük fel, képes LENNE rá, szerintem csomagolás előtt azért egy szakértôvel átnézetnék, nehogy baj legyen.
Ha annak az esélye, hogy a termesztett gomba közé mérges kerülhet egy százezrelék lenne, akkor két dolog lenne lehetséges:
– nem engedélyezik a forgalomba hozatalát egyáltalán;
- szigorú és kötelező ellenőrző rutin lenne beiktatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!