Mitől édes a Pennyben kapható kifli?
Figyelt kérdés
- arra a kiflire gondolok, amit nem ők sütnek helyben a boltokban
- hanem külső beszállításból érkezik. (csomagolatlan tejes kifli)
- Ha jól tudom a Félegyházi Pékségtől jön
- Nem tartom valószínűnek, hogy a cukortól édes, mert drága alapanyag a cukor ilyen óriási mennyiségben előállított kifli esetén.
febr. 28. 17:46
5/11 anonim válasza:
Érthető ok miatt, az édes ízzel függőséget lehet okozni az adott termék iránt.
6/11 anonim válasza:
Egyszer vettem, csak mákos gubához venném meg mégegyszer.
8/11 anonim válasza:
A legtöbb kenyérféle tartalmaz cukrot, mert fel kell futtani az élesztőt. Csak az az egy tk cukor elveszik benne.
Ezt a Pennys cuccot nem ettem, de gondolom ilyen briós kifli lehet.
10/11 anonim válasza:
8-as: a kenyérfélékhez - és egyáltalán a nagyüzelmi kelttésztagyárás során - SOHA NEM cukorral futtatják fel az élesztöt, MINDIG liszt + víz keverékével indítják.
EZ csak olyan "háziasszonyos" szokás, hogy élesztöhöz cukrot + tejet használnak, komolyabb helyeken nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!