Miért erőltetik a zöld békás termékeket?
Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy ezeket a zöld békás (Rainforest Alliance) termékeket nagyon erőltetik. Azt értem ezalatt, hogy gyakran olcsóbbak, mint az azonos minőségű, nem békás termékek. Az egyik boltban kint van mindjárt a bejáratnál néhány békás, leárazott termék. Most én nem akarok feszültséget vagy valami, de nekem ez olyan fura. Ha el vagyok tévedve, akkor bocsánat.febr. 21. 21:45
2/14 anonim válasza:
Ez egy nonprofit szervezet többnyire a trópusokon ami segíti és felügyeli a helyi farmereket, termelőket, természetvédelmi övezeteket. Ennek a logóját látod egyre több terméken.
Semmi közük ahhoz mi mennyiért kerül ki a polcokra európában.
3/14 anonim válasza:
Mert Bill Gates csipjei vannak benne, feltételezem ezt akartad hallani.
4/14 anonim válasza:
Ki erőlteti? Hogyan? Mikor? Milyen formában? Miért érzed ezt problémának?
5/14 anonim válasza:
Nem vettem észre hogy erőlteteik simán elmegyek mellette.
6/14 A kérdező kommentje:
3-as 23:14: Igen, erre voltam kíváncsi valójában ill. arra, hogy milyen hamar írják le a válaszolók közül, mert olyan fura az egész.
4-es 7:40: Mint írtam, nagyon gyakran olcsóbbak, mint a nem békásak. A Cseszkóban még ki is rakták a bejárathoz, hogy el ne menjek mellette csak úgy. Sokszor márkás ill. jó hírnevű csokik (pl. Poci csoki, Palaton lelet) le vannak árazva, és mindegyiken rajta van.
febr. 22. 08:21
7/14 anonim válasza:
Mi ebben a fura mégis? Hogy léteznek agybeteg konteók?
8/14 anonim válasza:
Az valóban igaz, hogy a legeslegolcsóbb termékek használják ezt a jelölést, én sem értem ha annyira jó dolgot jelent, fenntarthatóbb forrásból származó alapanyagokat jelent elvileg, akkor miért a legfilléreebsebb saját márkás cuccokon figyelgnek csak, a jobb minőségű presztízs márkákat egyáltalán nem érdekli ez a dolog. De ezen kívül nem látok semmi furcsaságot ebben. Te mire gondolsz konkrétabban kérdező?
10/14 A kérdező kommentje:
Pl. arra gondolok, hogy hogy jönnek a trópusi farmerek a Béael Atonszeletre. Meg állandóan billgéccel hozzák összefüggésbe, akiről megint nem értem, hogy hogy jön ide. Meg a Poci dzsokira.
febr. 22. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!