Milyen hamburgerzsemlét vegyek és melyik boltban?
Nem csinálok túl gyakran hamburgert, de ahányszor ráveszem magam, mindig megbánom.
Akármilyen hamburgerzsemlét vettem eddig, mind szétomlott a kezeim között. 3 harapás után már úgy nézett ki, mint a hányás, persze finom volt meg minden, de rengeteget ront az élményen.
Retro zsemlét nem akarok venni, mert az hatalmas és feleslegesen sok, maradnék a közepes méretűnél, ami tényleg akkora mint egy kicsit nagyobb zsemle.
Hol tudnék venni normálisat? Milyen márka legyen?
Pékségekben próbálkozz. Az meg egyedi, hogy ott épp milyen van. De ilyen zacskós nagy áruházit semmiféleképpen ne, mert bomlik szét.
De a legjobb opció, hogyha készítesz te magad. Nem egy nehéz dolog egyébként csak kicsit több idő, mint megvenni.
1# Hát, én nagyon sok mindenből a házit vagy házi jellegűt szeretem, de hamburgerzsemlét valahogy nem érzem a magaménak, inkább 5x sütök pogácsát, ami önmagában is finom, vagy bármi másra fordítom az időmet ami hasznos. Magát a hamburgerzsemlét nem szeretem, a lényeg úgyis az, ami benne van.
Csak kapni valahol olyat, ami nem olyan tré… Gyorséttermekben is normálisat adnak, és ők sem saját kezüleg készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!