Nyersen ettem nyersen nem ehető disznóhúst, mekkora baj?
Figyelt kérdés
Gyorspácolt és főtt szeletelt bolti szalonna, de rá van írva hogy csak sütés után lehet enni amit sajnos nem vettem észre. Mekkora baj?febr. 7. 04:06
2/6 anonim válasza:
Ha már főtt, akkor nem lehet nyers. Azt nem tudom miért csak sütés után lehet fogyasztani, de nem lesz bajod.
3/6 anonim válasza:
Ilyen alapon a kenyér szalonnát, kolbászt, sonkát sem lehetne enni. Mert a házi hideg füstölés 15-30 fok között történik!
4/6 anonim válasza:
Ha pácolt és főtt akkor nem nyers.Egyébként nem lesz semmi bajod.
5/6 anonim válasza:
Ezt csak azért írják rá, mert a gyártó így mindenféle felelöség alól mentesítve van.
Ha fött, akkor ehetö úgy is, semmi bajod sem lehet töle!
6/6 anonim válasza:
Miután sok német tartományban a Mett a kedvenc, hasonló mint a tatár, csak nyers disznóból, és még nem ismertem olyat aki ettől betegedett volna meg, elég kis esélyt látok betegségre.
Egyébként meg ahogy írják, az már nem nyers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!