Szoktál enni magában füstölt combsonkát?
Figyelt kérdés
Nem a felvágottat, hanem azt, amit 20-30 dekás darabokban árulnak vákuumcsomagolásban.
Most csak a tescóban látom, de régen volt a spárban is.
Na, én azt falatokra vágom, zsíros résszel együtt, és magában eszem.
Amúgy ki mire használja?
#sonka #combsonka
2024. febr. 3. 15:22
1/7 anonim válasza:
Semmilyen feldolgozott hulladék húst nem eszek.
2/7 A kérdező kommentje:
Az igen! A többezer forintos húsra ilyet mondani...
Te valami elkényeztetett gazdag lehetsz.
2024. febr. 3. 16:13
3/7 anonim válasza:
Elég szégyen, hogy beledolgozzák az ipari hulladékot és eladják drágán.
4/7 anonim válasza:
1-3-as: a "combsonka" a hagyományos füstölt sonka kisebb darabokban vákumozva! Ebbe NEM DOLGOZNAK BELE semmit, a húst pácolják, füstölik és csomagolják, semmiféle ipari hulladékról suó sincs.
5/7 anonim válasza:
Én termelőtől veszem direktben a füstöltárut, olyat vegyél kérdező a nagyüzemi cuccok helyett. Na az az igazi.
Én csipegetem úgy ahogy te is, sok ételnek jól áll a füstölt ít, de sonkakrémet is szoktam csinálni.
6/7 anonim válasza:
Magában nem szoktam enni, általában bablevesbe vagy lencsébe szoktam venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!