Miért van az, hogy a rumosdiós Hell kávét alig veszik meg 50 (ötven) forintért?
Levitték az árát 50 forintra a szavatossági ideje miatt, de még így is rogyásig vannak a polcok. Szerintem finom, be is tankoltam belőle legalább 30 darabbal, még pár napig jó a szavideje. (Nem egyedül iszom meg.)
Máskor hallom az embereket panaszkodni milyen drága minden, főleg az élelmiszerek. Ők hol vannak olyankor mikor valami tényleg olcsó?
MENNYIÉÉÉÉRT?! De úgy látom, nem csak engem lep meg, hogy sose láttam Hell kávét ennyi pénzért, de tejet sem, meg nagyjából semmit. Lassan egy doboz gyufát nem lehet már 50 Ft-ért megvenni.
Ilyen fillérekért egy raklappal vennék ne hülyéskedj :D Még úgy is, hogy alapjáraton ezt az ízűt nem szeretem.
Az Aldiban is még a másnap lejáró káposztasalátát is irreális áron szokták árulni.
Azt értem, hogy számodra nem ízlik de ettől még igazi kávé van benne, de ha jól értem neked azért kamu mert nem az otthoni szintet hozza, de felesleges az otthoni kávéhoz összehasonlítani, más a kettő. Szerintem a kész bolti kávék közül ez az egyik legjobb, pedig évente 1x ha iszom, nyáron behűtve a karamellást szeretem, amúgy mindig otthon készítem a kávét (már maga az elkészítése is egy élmény számomra).
Gondolom azért van alapvető élelmiszernek feltüntetve mert ez egy tejtermék, de a kávé is alapvető élelmiszer szóval így is úgy is az.
Na, a sok sznob. Hónap végén meg kettő forint van számlátokon, de az anonim burzsujkodás az megy.
Én szeretem a Hell kávét is, függetlenül attól, hogy egyébként többnyire normális kávét készítek itthon, növényi tejjel, és ha a városban akarok kávézni sem a kommersz kávézók az első választásom. Az ízesítettek simán lehetnek sokaknak túl édesek, de a sima espresso meg a latte semmivel nem rosszabb, mint akármelyik dobozos kávé, az átlag munkahelyi automatás kávékat, amiktől nekem spec hányingerem van meg simán kenterbe veri. (Tudom, olyat sem iszik senki, gondolom sorra mennek csődbe az automatás vállalkozások.)
De a kérdésre válaszolva, én speciel azért nem vennék belőle, mert semmit nem veszek, aminek 1-2 napon belül lejár a szavatossága. Az a rumos-diós íz szerintem eleve nem annyira népszerű, nekem úgy-ahogy ízlett, szóval ha arra járnék, lehet vennék belőle egy darabot, ha akarnék aznap inni dobozos kávét, ha nem, akkor nem vennék. Valószínűleg jobban vinnék, ha a sima ízek lennének leakciózva, de nyilván nem véletlen, hogy ez az íz rohadt rájuk eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!