Miért van az, hogy a rumosdiós Hell kávét alig veszik
meg 50 (ötven) forintért?
Figyelt kérdés
Levitték az árát 50 forintra a szavatossági ideje miatt, de még így is rogyásig vannak a polcok. Szerintem finom, be is tankoltam belőle legalább 30 darabbal, még pár napig jó a szavideje. (Nem egyedül iszom meg.)
Máskor hallom az embereket panaszkodni milyen drága minden, főleg az élelmiszerek. Ők hol vannak olyankor mikor valami tényleg olcsó?
Soha nem vettem még energiaitalt, észre se venném, ha le lenne akciózva, mert az üzletekben nem járok annak a polcnak a közelében sem, de ha mégis meglátnám, akkor sem kéne. Ha egy csomag tészta kerülne ennyibe, hidd el, pikkpakk elfogyna.
febr. 2. 06:35
2/30 anonim válasza:
Aki rendes kávét iszik, annak nem jönnek be az ízesített löttyök még 50 Ft ért se
febr. 2. 06:39
3/30 anonim válasza:
Szoktam ilyesmit inni, de ez nekem például egyáltalán nem ízlik.
febr. 2. 07:13
4/30 A kérdező kommentje:
#1: Ez nem energiaital. Ez kávé.
Annyira nem energiaital, hogy ital osztály helyett tej osztályon árulják a terméket.
Egyébként ha már tészta... A tejet is alig veszik 50, illetve 100 forintokért. Pedig pár napig elállna a tej és lehetne belőle kiváló étkeket készíteni.
febr. 2. 07:15
5/30 anonim válasza:
mer moslék
febr. 2. 07:18
6/30 anonim válasza:
Mert ha kávét akarok inni akkor kávét iszok. Tudod, pohárból-csészéből, forrón, kevergetve. Ezek az izék számomra értelmezhetetlenek és úgy látszik másoknak is, ezért nem veszik. Ha neked ízlik akkor hajrá, tankolj fel belőle. Ja és igen, ez nem élelmiszer!
febr. 2. 07:34
7/30 anonim válasza:
Kérdező, ha neked ízlik, nyugodtan ihatod... még a szavatossági idő lejárta után is, az ugyanis csak a kereskedelmi forgalomba hozhatóság határideje.
A szavatossági idő lejárta után még hosszú ideig lehet semmi baja nem lesz, csak kereskedelmi forgalomban nem értékesíthető (de pl ajándékozható, a Vöröskereszt élelmiszer készletében sok lejárt szavatosságú élelmiszer bukkan fel)
febr. 2. 07:50
8/30 anonim válasza:
Hol árulják ennyiért? Pesten lakom.
febr. 2. 08:05
9/30 anonim válasza:
Hiába olcsó, ha nem szereti a legtöbb ember, én sem innék ilyet, vagy kávé, vagy rum vagy dió, együtt nem az esetem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!