Milyen kajákat kerüljek, ha holnap este randizni megyek?
Avocado, brokkoli, kelbimbó, bab: ezektől nagyon felfújódsz és szellentened kell, és ha véletlenül szellentesz, rendkívül büdös lesz.
De nyilván kis mennyiségben nem annyira veszélyes.
Fokhagyma, hagyma, szerintem sejted, miért 😊 Még ha fogat is mosol, érződhet.
Puffasztó ételek, bab, káposzta stb. Puffadás nem jó érzés, a randin pedig szerintem jól szeretnéd érezni magad a bőrödben, magabiztosan.
Ha svéd asztal lesz, ne egyél össze vissza, például egy kis pörkölt tejföllel, egy kis gyümölcsleves, egy kis pizza stb., mert csak rosszul lennél utána.
Egyszerűen egyél egy tál ételt, és ennyi. Vagy még kis levest vagy desszertet. 3-4 fogást nem most érdemes betolni, eltelít, elálmosodsz, puffaszt stb.
(Ha van valami érzékenységed, akkor természetesen olyan ételt ne egyél, nehogy rosszul legyél tőle.)
#2: Igen hagymát, fokhagymát igyekszem kerülni, nem is vagyok oda értük.
Igen főleg a puffadástól/ miatt félek leginkább.
Svédasztal lesz úgy tudom, de igen akkor igyekszem óvatosan kombinalni.
Szerencsére nincs semmilyen érzékenységem.
Én nagyon nagy avokádó rajongó vagyok és képes vagyok megenni 2-3 darabot is naponta és utána jön a gázmérgezés.
Talán egy fél avokádó nem fog megártani. Nyilván nem tervezel több avokádót is megenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!