Tesco-s tésztával jártatok már Ti is úgy hogy bogarak voltak benne?
Figyelt kérdés
Tesco teljeskiörlésű "Fusilli" tésztát vettem. Tegnap főztem belőle, amikor ettem a végén vettem észre az utolsó pár db tésztánál, hogy az egyikben van egy rovar. mint a csótány csak kicsiben, pici szőrős lábakkal. Nem mozgott, de benne volt a tésztába csavarodva. Gondoltam "véletlen " abba az egy tésztába... Ma főztem még 1 adagot, és most már a fazékban észrevettem, hogy több ilyen picike úszkált a vízben, de tényleg látni alig lehet rovar van benne. Dobtam ki az egész zacskóval.
Bosszantó, mert ezek a teljes kiörlésű dolgok alapból drágák, másrészt nem "divatból" vettem, hanem IR-es vagyok és tk. tésztát fogyasztom csak eddig a penny-ben vásároltam...
jan. 11. 14:17
11/12 anonim válasza:
Új EU előírás, hogy már rovarokat is adalékozni kell az élelmiszerekbe, nem halottad? Így csökkentik a káros anyag kibocsájtást meg az üvegház hatást...
12/12 A kérdező kommentje:
11: Akkor te egyed azt.
jan. 13. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!