Milyen minőségű és márkájú bort érdemes kajába tenni?
Figyelt kérdés
Mármint pl bolognai...
vagy pörkölt.
Száraz vörös az oké, de minőségre?
Hol vegyek?
jan. 6. 17:19
1/9 anonim válasza:
Középső polc. Ne a legolcsóbbakat, de fölösleges nagyon drága, nagyon minőségi bort beletenni.
3/9 anonim válasza:
A Koccintósnál eggyel jobbat. Minőségi bort pazarlás ételbe tenni.
4/9 anonim válasza:
"Minőségi bort pazarlás ételbe tenni."
Ez egy téveszme, amivel a szegények nyugtatgatják magukat.
5/9 anonim válasza:
Olyant, amit szívesen innál. Olcsó elrontja az ételt.
6/9 anonim válasza:
Én egy időben ezt vettem:
La Fiesta Édes Élmény Felső-Magyarországi cuvée édes magyar vörösbor .
7/9 anonim válasza:
#6 Na az pl. tökéletes kajába. Nem minőségi, de azért nem is kannás. Úgysem a bor ízét fogod legjobban kiérezni belőle (ha igen, akkor elrontottad).
8/9 anonim válasza:
úgyúgy, lafieszta tökéletes a ti főztötökbe :D :D :D
9/9 anonim válasza:
8as, ha már ide jössz fikázni, mondj legalább példát, hogy inkább mit kéne, milyen bor felel meg az ízlésednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!