Blansírozott őrölt mandula használható kirántott hús készítéséhez?
Panelmorzsát kerestem a boltban de nincs. Vettem ezt a terméket, mert ott volt ahol a panírmorzsa lett volna ha lett volna
Szerencsére van még otthon valamennyi
Használhatom e ezt a terméket valamilyen módon kirántott hús készítéséhez?
Vettem pantasztikó pankó morzsát... Látom a zacskón hogy az ki rántott húshoz való ilyen nagy morzsa.
Ha mondjuk kisebb morzsát szeretném és ledarálnám vagy azzal az aprítógéppel megdolgoznám, akkor olyasmit kapnék mint a panírmorzsa?
A panko morzsa picit jobb fajta kenyér is, meg nagyobb karabok, de kb ugyanaz, mint a kommersz morzsa, csak ez a prémium kategória.
Nem kell ledarálni, ez is így ahogy van panírozni való. Pont olyan rántott hús lesz, mint amit a katsu curryben ehetsz, ropogós, ízletes.
Mandula nem jó ötlet, mire a hús átsül, a mandula megég. Ráadásul az olajos magvak zsírtartalma magas, ezt olajba áztatva szerintem tömény is lenne.
Mindenképp a pankó morzsa lesz a nyertes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!