Tetszik a menü?
Leirnám a menüt;
24én azaz/szentestén/: Halászlé, rántott hal, párolt rizs, , töltött káposzta, diós mákos süti.
25 én/karácsony első napján/: húsleves, rántott csirkemell sajttal sonkával töltve, fasírt, francia saláta, kaszinó tojás, mirinda szelet , uditök: Cola,narancs, sprite.
26-án/karácsony másnapja:/ ott lesz a sok étel 25-ről.
31-én és január elsején/szilveszterkor, újévre / sült tartja, sült oldalas, majonézes krumpli, sajtos pogácsa, virslis tekercs!
Nekem nem, de nem nekem főzöl. Utálom a halászlét, meg a halakat 1-2 kivétellel. Rizs sem a kedvencem, a töltött káposzta nem rossz, de magamtól sosem ennék. A húslevest utálom, a rántott hús is ilyen elmegy, ha nincs más kaja, a fasírtot se szeretem, a francia salátát utálom, a kaszinó tojás szuper, azt enném, a mirinda szeleteket nem tudom hova tenni, egyszer kóstoltam, de nekem fura. Üdítők jöhetnek.
A szilveszteri menübe nem tudok belekötni, az jó :D
Isteni, főleg ha ezt így elém tennék.
Én is sokat főzök majd, bár csak 24-én, nagy adagokat. De nem szeretek fözni.
A Mirinda szelet nagyon finom, meg az összes kaja, amit főzöl, szerintem jó választás mind.
De hogy bírod ezt mind megcsinálni?
A kérdésre válaszolva, de értelmetlen lepontozást kockáztatva nem, nem tetszik, mivel nem eszem húst.
Ettől eltekintve jó kaják, de ez rengeteg étel, ilyen sokan lesztek? Kellemes ünnepeket és jó étvágyat mindenhez.
a hallal elúszik a szerencse.
legyen horgászlé, így kifogod a szerencsét
Nem. Ez egy tipikus "ünnepi" menüsor, semmi extra, én nagyon unnám, és mivel anno évről évre ezt ettük, eszem ágában nincs ezt készíteni, mióta végre magamra főzök és nem a "családdal" karácsonyozok.
Nem nagyzolok, de ha pl főzeléket kívánok, akkor azt fogok enni, és nem feszengek azon, hogy jaj de épp karácsony van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!