Mi a kedvenc ételetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok szimpla kíváncsiság
Enyém marha pöri+savanyúság
2023. dec. 19. 11:22
2/31 A kérdező kommentje:
Es milyen? Diós? mákos ?csokis? Gesztenyés? Stb stb
2023. dec. 19. 11:39
3/31 anonim válasza:
Nekem tulajdonképpen nincs. Inkább csak olyan van, amit nem szeretek. A marhapörkölt (sertés is) nálam is az élbolyban van, lehetőleg nokedlival. De mindenféle panírozott, kirántott dolgot szeretek, húst, zöldséget egyaránt.
4/31 anonim válasza:
Én nagyon sok mindent szeretek, így különös kedvencem nincs. Van nagyon sok étel, amit szívesen eszek, de mondjuk magamtól nem főzök, mert annyira nem vagyok oda érte, de pl olyan nem is jut eszembe, amit egyáltalán nem szeretek.
5/31 anonim válasza:
Spagetti, Pizza
De amúgy ezeken kívül nagyon sok mindent megeszek.
7/31 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a cannelloni tésztás receptek, nem is véletlenül félvér olasz vagyok.
9/31 anonim válasza:
Hogy klasszikust idézzek: a zebéd.
10/31 anonim válasza:
Mindenfajta mediterrán kaja, hal, kagyló, polip 😋
A kagylós tészta az egyik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!