Mi a kedvenc ételetek?
Figyelt kérdés
Soroljatok fel sokat, ha gondoljátok indokoljátok, hogy miért az.2019. okt. 24. 19:01
1/12 anonim válasza:
Rakott brokkoli. Hát.... mert finom. Jobb indokot nem tudok 😂
2/12 anonim válasza:
Rakott krumpli, jó sok tojással és kolbásszal.
3/12 anonim válasza:
Anyám főztje.. 😁.. Komolyan. Ha fejre állok sem tudok olyan finoman főzni mint ő pedig én is jól főzök állítólag.
Egyébként kedvencem a:
Pizza
Halászlé
Húsleves
Gyümölcsleves
Rántottsajt
Csirkemell
Vadas
Paprikás krumpli
És minden nyúlból készült ételm
4/12 anonim válasza:
Nekem a paradicsomos húsgombóc :)
Nos igen , szeretem a paradicsomot és a gombócokat. Lehetőleg köretnek mindig krumplit választok.
Szóval a három étel szeretete egyesül ebben a csodakajában.
6/12 anonim válasza:
Cigánypecsenye. Jó fokhagymás sült tarja, sült szalonnával, sült krumplival. Mellé Coca-Cola. :)
7/12 anonim válasza:
Milánói makaróni :D a tésztaételek sok sajttal és szósszal a kedvenceim
8/12 anonim válasza:
A ropogósra sült keszeg, a rántott ponty vagy harcsa és a bajai halászlé. Mert imádom a halat.
9/12 anonim válasza:
Girosz,Pizza,Rántotthús,Palacsinta,Spagetti,Madártej,
Meggyeslúdláb.
10/12 anonim válasza:
Gyros, Bolognai, töltött paprika, Ázsia kaják(nem tudok egyet kiemelni konkrétan ezt az ízvilágot kedvelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!