Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi ideig áll el a mezeskal...

Mennyi ideig áll el a mezeskalacs?

Figyelt kérdés
szamomra nagyon fontos személy csinalt egy mézeskalacsot melyre rarajzolt minket es szeretnem ha minel tovabb elallna, most jelenleg egy dobozban van. mennyi ideig fog elallni? meg fog rohadni? hogyan lehet tovabb tartositani? nyilvan itt nem az erdekel, h meddig eheto hanem meddig all el (a mézeskalácson van cukormaz)

2023. dec. 16. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Évtizedekig.
2023. dec. 16. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tizenéves koromban kaptam egy sima házi mézeskalácsot egy rokon esküvőjén, ez volt a násznépnek az ajándékuk. A monogramjuk volt ráírva cukorral. A cukor hamar lepergett, de maga a mézeskalács még mindig szép, nem penészes, semmi baja. 30+ vagyok.
2023. dec. 16. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Jól írja az elsö. Az idők végezetéig, ha nedvesség nem éri. De gőzfürdőbe nem visszük magunkkal.

Szóval egy idő után kiszárad, de más baja nem lesz. A dédunokádra is hagyhatod, ha nem dobja ki valaki.

2023. dec. 16. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiszárad több évig.
2023. dec. 16. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 4 eves mezeskalcsom volt ami vegul koltozesnel tort el es megettem. Addig full jo volt cukormaz is minden is
2023. dec. 16. 14:43
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom nektek <3 most megnyugodtam, h sokaig meglesz:)
2023. dec. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!