A kemény sajtok minősége vagy tárolhatósága romlik fagyasztás és kiengedés után?
Nem lesz olyan kellemetlen "fagyott" szaga, mint némely ételeknek?
És ha felengedett, akkor ugyanúgy eláll egy ideig penészedés v. egyéb problémák nélkül?
Ilyen nagyobb csomag reszelt sajtokat soha nem merek megvenni, mert a darabolt sajtok is meg szoktak penészedni egy idő után a hűtőben. De ha kis adagokban lefagyasztanám, és aztán egy heti adagot kiengedek, úgy jó lenne. Ha a sajt is bírja.
Nem tapasztaltam még íz,illat változást.Olaszországban szoktam venni és szétdarabolva fagyasztom.
Jól tűri a fagyasztást.
Nem lesz baja. Én is szoktam fagyasztani. Reszelt sjatot is bar azt en sose engedem ki mert osszeesik es nekem mar nem ugyanolyan. A reszeltből kiveszek amennyi kell es megy vissza a fagyoba.
Amugy a fagyasztos szag az attol lesz hogy vannak dolgok amik nincsenek eleg jol becsomagolva a fagyasztodban es azoknak ugye van szaga. Es ha mast is ugy teszel b hogy nem csomagolod be elegge akkor a tobbi dolog szagat at tudjak venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!