:D
Igen azt hiszed...
Majd ha te termelted / vizsgáltad be akkor 100%-ig úgy lesz!
Az alsó kategóriás kutyakaja, amit az élelmiszer boltban veszel pár száz forintos áron, nem, de biztos, hogy kutyának sem egészséges. Tele nyomják búzával, meg "állati származékokkal". Felsőbb kategóriás tápok között van kifejezetten emberi fogyasztásra alkalmas is 1500Ft/kg feletti áron többségében, de nem biztos, hogy olcsóbban jössz ki, mintha állatorvos (a laikusok nem mindig tudnak teljes értékű eledelt önállóan összerakni) receptje alapján otthon főznél és tudod, hogy mi van a kajában.
Egyébként, hogy megjegyezzem nem is finom. Én voltam olyan hülye néhány éve, hogy kíváncsiságból megnyaltam a Bellosan-os tápot, hát tömény liszt íze van, abból is a rosszabbik fajta. Nem tudom, hogy a ragadozó kutya mit szeret rajta.
Egyébként alkalmas emberi fogyasztásra de tudni kell hogy általában elhullott állatokból készítik elég sok gabonával.
Pár éve helyben a Penny- Ben cigók dicsérték is hogy milyen jó galuskával.
Szuperpremium tapokra, konzervekre rairjak hogy emberi fogyasztasra alkalmas alapanyagokbol keszul. Na ez egy dolog, de se nem finom, se nem emberi emesztorendszer-barat. De kerdezd Bartost, ő joizuen eszi a legolcsobb Tescos kutyakonzervet is, az izfokozok miatt az lehet finomabb mint egy szuperpremium.
Lukullus konzervet vettem most a kutyaknak, esküszöm jo illata van, de szerencsere nem nekem kell megennem, ott meg nem tartunk. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!