Egy átlagos étkű nőnek, mennyi megy el egy hónapban kajára?
Nem veszek luxus dolgokat, de azért megnézem a minőséget, hogy normálisat egyek. Aztán simán elköltök egy vásárlás alatt 15 ezret és alig vettem valamit. Ki sem tart egy hétig.
Én költekezek túl sokat, vagy tényleg ilyen brutálisak az árak?
Az "átlagos étkü" igen tág fogalom, pontosabban ilyen nincs. Van, aki szerint sokat eszem, mások szerint gyerekadagot, szerintem meg normálisan.
Meg az sem mindegy, milyen gyakran tartasz EGY vásárlást, én max hetente egyszer megyek bevásárolni. Havonta 60-70 ezer között költök ételre, mert ennyi van. Ennek ellenére jó minöséget veszek, és kevesebb mennyiséget
Kb 75 ezer nalam a honapra.
Az segit levinni hogy ritkabban jarok boltba. Havonta jon egy bevasarlas a tescobol a szaraz cuccokkal meg aktualis zoldseg gyumolcs hus tej.
Es meg max ketszer megyek boltba a honapban tejtermekert es zoldseg gyumolcsert.
#5 az az inflacio
En 2021 tavasszal koltoztem kulon szuloktol es akkor kb 60 ezer volt a budget tablaba bevasarlasra elkulonitve. Mostmar 85 (amibol kb 75 fogy el)
Rendkívül keveset eszem, de úgy is nagyon sokba kerül. Pedig nasi, kávé, luxus ételek-italok, junk food, semmi ilyesmi nincs benne. De pl ananász igen.
50 kg alatti a testsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!