Teljes kiőrlésű liszt helyett használhatom e a Sütőkeverék teljes kiőrlésű kenyérhez nevű terméket?
Figyelt kérdés
Teljes kiőrlésű lisztet szerettem volna venni de csak ez a fenti nevű cucc volt.... Jobb híján vettem ilyet2023. nov. 16. 12:32
1/9 anonim válasza:
Lehet használni de ne várj olyan minőséget mintha teljeskiőrlésűvel csinálnád.
2/9 anonim válasza:
Így nehéz megmondani, valszeg van benne só meg élesztő, amibe tennél ilyesmit, ahhoz jó lesz ez is.
3/9 Szervizmérnök úr válasza:
Mire használod, kenyérsütőgéphez?
Ezekből van többféle áruházláncban többféle is.
Nem írod az összetételt vagy linket, így nem kitalálható semmi.
4/9 anonim válasza:
Attól függ, mihez kell. Ezekben a keverékekben sokminden van, többek között élesztő.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem élesztő nincs benne, mert mintha az lett volna a szövegben, hogy élesztő hozzáadásával lehet belőle kenyeret sütni...
Mindjárt próbálok fotót...
Nem kenyérsütésre szánom, hanem általános felhasználásra....bármire, amibe liszt kell....
2023. nov. 16. 14:30
7/9 A kérdező kommentje:
Vollkornbrot
Backmisung mit Hefe
2023. nov. 16. 14:37
9/9 anonim válasza:
Igen, van benne élesztő. Ott van magyarul is. Azonkívül még egy csomó más is, nézd meg az összetevőket. Ilyen keverékekből szoktam kenyérsütőben kenyeret sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!